>>>

>>>

Bawa kondom, seorang remaja cabuli siswi sd

MALAYSIAN LARGESSE ← Chedet

Publication date: 2017-12-30 06:28.

  Bahagian saya juga tidak terkecuali. Diganggu oleh pengerusi negeri yang mahu memasang orangnyalah konon kononnya untuk jadi Ketua Bahagian.

  8. Maka bertambahlah bebanan oleh keadaan semasa dalam keperluan kehidupan dalam tempoh yang berpanjangan pada kos yang ditanggung.

  Apabila pihak polis mengesahkan tragedi yg berlaku adalah berpunca angkara remaja belasan tahun. Kerana balas dendam akibat dari kata-mengata. Hati ini seperti dihiris pisau yang tajam. *Generasi apa yang telah kita lahirkan hari ini?*

  7. At the moment, the Government does not seem to have money. Malaysia Airlines is also not the most profitable airline company in the world. The question is, will we be seeing the US 65 billion (RM85 billion) again or will it disappear like 6MDB money.

  65. Nk guna duit KWSP dan Khazanah buat pelaburan? Kenapa tk gunakan duit 6MDB? Najib kata 6MDB menjana keuntungan? GUNAKAN LAH!!!

  Aci Tun tanding di Pekan. Sah Najib MO6 akan pindah semua undi pos ke Pekan. Dia nak menang terbesar dlm Sejarah Dunia. Bagus tu kalau dia buat macam tu, boleh kawasan7 UMNO strategik lain tumbang mudah bersebab perpindahan ini.

  6. Negara rugi berjuta7 kerana najib telah membayar pelobi7 antarabangsa dan Amerika semata7 untuk memujuk White House dan Trump supaya bersetuju 8775 menjemput 8776 Najib ke White House.

  Oya buat nanya je tunggu annoucement rupanya the return of mat taib who? yang bawa lari berjuta7 ringgit ke Australia tu ka, yang cakap dia tak faham bahasa English tu ka? Tun jangan gusar dengan si mat ni atau dengan siapa7 pun yang lari masuk umno biarkan mereka, rakyat tak perlukan mereka. Kami perlu mereka yang amanah, jujur dan tak bersubahat dengan pencuri, penyamun dan penyeleweng.

  Saya jangka kes buli hingga mati di UPNM dahulu sudah tragis dan kejam, rupa-rupanya kes ini lebih dahsyat! Manusia membunuh manusia dengan membakarnya hingga rentung!..
  Setaraf kejadian membakar umat Islam di Myammar.

  5. Sangat memalukan dan di hina. Setiba Najib di Amerika, dia telah di sambut oleh Pengurus Hotel milik Trump bersama kedutaan Malaysia di Amerika. Tiada sambutan negara. Hinggakan tempahan hotel untuk penginapan delegasi Malaysia tidak di lakukan oleh pihak Amerika tetapi di uruskan oleh pihak kedutaan Malaysia bersendirian dan di bayar sendiri dgn menggunakan duit rakyat. Pada kebiasaan lawatan rasmi negara, segala kemudahan akan di uruskan oleh tuan rumah.

  More pictures«Bawa kondom, seorang remaja cabuli siswi sd».

  leave a comment